Massagewax toepassingen door professionals – Fysio Qings
Cart

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔ 100% natuurlijke ingrediënten  

Heb je een vraag? Mail ons!

info@fysioqings.nl

Massagewax toepassingen door professionals

Massagewax behandelingen

Onze wax ondersteunt ook diverse andere massages en behandelmethoden van therapeuten en behandelaars van bijvoorbeeld eczeem en een droge huid. Juist omdat de wax bestaat uit puur natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen.

  • Masseurs en Masseuses;
  • Shiatsu behandelaars;
  • Acupressuur massage;
  • Anma massage;
  • Ayurvedische massage;

Vooral de zachte versies, zoals Myofasciale wax Zacht en Massage wax zijn hiervoor zeer geschikt. Eigenlijk voor alle bodyworkers welke graag met goede puur natuurlijke producten werken. Dit ligt aan de lichamelijke interne en externe werking van de ingrediënten:

Bijenwas – Wolvet / Lanoline – Kokos olie – Olijf olie

Hieraan doen we totaal geen onnodige toevoegingen. Ook voor de behandelaar is dit erg prettig. Bijkomstig voordeel is dat de massagewax niet lekt ten opzichte van oliën. Voor meer informatie over de kenmerken en werking van deze ingrediënten verwijs ik u graag naar de pagina: Wetenschap en Werking van de wax.

Probeer het eens uit en bestel de Massagewax in onze webshop:

Massagewax webshop

Bijenwas is uniek. Het bevat veel milde zuren die van nature ook in het lichaam voorkomen. Omdat de pH-waarde van de huid ook lichtzuur is, kunnen behandelingen met de massage wax bijdragen tot versterking van de “beschermingslaag” van de huid. Het houdt vocht vast in de huid en een anti-schimmel en anti-bacteriële werking heeft!

Let op! Bovenstaande is geschreven vanuit de persoonlijke visie van Fysioqings en bevat mogelijk informatie die niet wetenschappelijk onderbouwd is en/of aansluit bij de algemene zienswijze.
Toegevoegd aan winkelmandje!
✔ Snelle Levering   ✔ 100% natuurlijke ingrediënten ✔ Aanbevolen door fysiotherapeuten
Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping !!!!! FYSIOQINGS WEBSHOP en FORMULE TE KOOP: contact ons voor meer info !!!!! You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to ✔ 100% natuurlijke ingrediënten You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping