Gemaakt door de imker – Fysio Qings
Cart

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔ 100% natuurlijke ingrediënten  

Heb je een vraag? Mail ons!

info@fysioqings.nl

Gemaakt door de imker

Hoe word Myofasciale wax gemaakt?

Myofasciale wax bestaat uit verschillende ingrediënten . Het belangrijkste ingrediënt is de bijenwas, welke door de bijen wordt gemaakt. Na het verzamelen van de honing wordt dit opgeslagen in de door de bijen zelf gemaakte was raten. De volle raten worden met een laagje was verzegeld. Dit is de zogenaamde zegelwas, de meest zuivere was.

De honing en de was worden van elkaar gescheiden en daarna wordt de was gesmolten en gezuiverd. Dan vindt de samenstelling van de myofasciale wax plaats.

Imker Albert Heida

Door wie wordt de myofasciale wax gemaakt?

Voor ons als Fysioqings wordt de wax gemaakt door gepassioneerd imker Albert Heida uit het Drents-Friese Wold. Albert is een natuurmens pur sang en heeft in de loop der jaren vele prijzen gewonnen met zijn zuivere honing.

Als imker houdt hij zijn bijenvolken op de meest bijenvriendelijke en natuur zuivere manier met respect voor de bijen en hun habitat. Zo wordt ook de wax door hem gemaakt. Van de meest zuivere en natuurlijke ingrediënten.

Wat maakt de myofasciale wax zo bijzonder?

Het gebruik van bijenwas maakt de myofasciale wax zeer bijzonder. Bijenwas heeft namelijk heel veel voordelen. Zo bevat bijenwas hydraterende componenten zoals Vitamine A, waardoor de huid vocht vast houdt en stevig blijft. Ook bevat bijenwas ontstekingsremmende componenten waardoor de geïrriteerde en rode huid gekalmeerd wordt. Dit zijn slechts enkele voordelen van bijenwas, het is daarom ook geen verrassing dat bijenwas in heel veel schoonheidsproducten wordt toegevoegd.

 

 

Toegevoegd aan winkelmandje!
✔ Snelle Levering   ✔ 100% natuurlijke ingrediënten ✔ Aanbevolen door fysiotherapeuten
Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping !!!!! FYSIOQINGS WEBSHOP en FORMULE TE KOOP: contact ons voor meer info !!!!! You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to ✔ 100% natuurlijke ingrediënten You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping