De Myofasciale wax – Fysio Qings
Cart

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

✔ 100% natuurlijke ingrediënten  

Heb je een vraag? Mail ons!

info@fysioqings.nl

De Myofasciale wax

De myofasciale wax wordt ook wel deep tissue wax genoemd. Het geeft een goede controle op het weefsel. Met deze wax kan de therapeut met diverse technieken de fascie beïnvloeden. Denk hierbij aan het differentiëren, verlengen en mobiliseren van de weefsels.

Deep tissue

Deep tissue techniek is een diepe tot zeer diepe vorm van behandeln die gebruikt wordt om ernstige spanning in spieren en bindweefsel te verminderen. 

Het verschil met de gangbare behandeling is dat door Fysioqings wax toe te passen, de huid minder belast wordt en de werkzame stoffen uit de bijenwas diep doordringen in de onderliggende weefsels en daar hun heilzame werking uitoefenen. Deze vorm van behandelen is een effectieve manier om chronisch vastzittende weefsels los te maken.  Deep tissue techniek in combinatie met de wax pakken dus zowel de oppervlakkige als diepere weefsellagen grondig aan.

Deep tissue is bedoeld voor mensen die last hebben van langdurige of chronische spierspanning en spanning in de omliggende weefsels, zoals bindweefsel rondom de spieren en onderhuids bindweefsel. Verder is deze massage ook geschikt voor mensen met een dikke, stugge huid waar met een gewone behandeling niet goed doorheen te komen is.

Door de populaire behandelmethode fasciatherapie is er steeds meer behoefte aan dit product. Er zijn dan ook diverse vergelijkbare producten te verkrijgen. Wij geloven in pure natuurproducten van een hoge kwaliteit, daarom is onze wax primair gemaakt van de vereiste ingrediënten:

- Bijenwas
- Wolvet ( of Lanoline)
- Kokos-olie
- Olijfolie in de massage wax

In onze wax worden geen onnodige toevoegingen zoals geuren, kleurstoffen of conserveringsmiddelen gebruikt. Voor meer informatie over de ingrediënten, kenmerken en werking van de wax kijk op de pagina wetenschap en werking.

Toegevoegd aan winkelmandje!
✔ Snelle Levering   ✔ 100% natuurlijke ingrediënten ✔ Aanbevolen door fysiotherapeuten
Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping !!!!! FYSIOQINGS WEBSHOP en FORMULE TE KOOP: contact ons voor meer info !!!!! You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to ✔ 100% natuurlijke ingrediënten You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping